TLF.: 8844 6100

BAKERY BY JØRGENSEN
HUNDESTED

Nørregade 13

3390 Hundested

Tlf.: 8844 6100 (tast 2)

Mail: hundested@bakerybyjoergensen.dkTILBAGENORMALE
ÅBNINGSTIDER

mandag: 06:30 - 17:30
tirsdag: 06:30 - 17:30
onsdag: 06:30 - 17:30
torsdag: 06:30 - 17:30
fredag: 06:30 - 17:30
lørdag: 06:30 - 16:00
søndag: 06:30 - 16:00


Se butikens kontrolrapport
Se kontrol rapport

Se produktionens kontrolrapport
Se kontrol rapport
BUTIKKER

Jægerspris
Hundested
Frederiksværk

OM OS

Det gode brød i centrum


Bakery By Jørgensen er bagværk med omtanke. Her har det gode brød været centrum i mere end 30 år. Bagermester Helge Jørgensen, der er anden generation, blev udlært fra Torvekonditoriet i 1986 og startede kort efter i forældrenes bageri i Virum.

Helge Jørgensen har vundet en del konkurrencer, blandt andet guld i ”Tørkage” i 2011, samt flere præmier for sit brød. Han arbejder hver dag på at udvikle sit brød og sine kager, for som han siger: ”Kan jeg bare gøre det lidt bedre end i går, så bliver resultatet godt.”Brød bagt med lokale råvarer

Vi bager med mel fra fællesmølleriet på Grønnesegaard Gods. Lokalt produceret mel i et lokalt brød.

Alle vores stenovnsbrød er lavet på forskellige surdeje baseret på varierende ingredienser – lige fra æblemost til porter og saftige kerner. Vi bruger råvarer fra hele verden: Den danske hvede, som i gamle dage blev kaldt Bagerens Guldstøv, fransk hvede, italiensk durummel, nordisk rugmel. Alt af høj kvalitet og dyrket uden stråforkortere og nedvisningsmidler.


Kager af de bedste produkter

Vi elsker fløde og sætter stor pris på, at vores leverandører kan levere friske råvarer. Vi bruger kun de bedste produkter i vores kager. Blandt andet bruger vi ægte vanilje fra Mexico og den lækreste belgiske chokolade, danske bær og bløde puréer fra Sydfrankrig.

Vores kager er kendt vidt og bredt for deres flotte og fuldendte udtryk. Vi leverer kager til fester, bryllupper, receptioner, fødselsdage med mere.


Sandwich & Salater

Udvalget af hjemmelavede sandwich og salater er stort, og er frisklavet hver morgen. Vi kan blandt andet tilbyde lækre flæskestegs-sandwich, sandwich med serrano-skinke og brie, tun med kapers.

Brødet er bagt af lokale råvarer og giver de forskellige sandwich den perfekte indpakning.

SORTIMENT

Fransk Bourgognebrød
Italiensk Græskarbrød
Italiensk Durumbrød
Skagensbrød
Ølandsbrød
Italiensk Baguette